X

5 مورد از دلایل اصلی هوشمند سازی ساختمان

هوشمند سازی ساختمان و هوشمند سازی منزل یک کار جالب است که موجب صرفه جویی در مصرف انرژی و افزایش راحتی در خانه شده و استفاده از وسایل برقی را آسان تر می کند. قیمت سیستم هوشمند ساختمان نیز دائما در حال کاهش است. البته مبلغی که هم اکنون برای تجهیزات هوشمند سازی می پردازید، چند وقت بعد از نصب این گجت ها از طریق صرفه جویی در مصرف انرژی به جیب شما باز می گردد. در ادامه 5 مورد از دلایلی که نشان میدهد هوشمند سازی خانه چه مزایای دارد بیان میکنیم.

هوشمند سازی ساختمان

 

1.    صرفه جویی در هزینه ها 


صرفه جویی در مصرف انرژی متداول ترین راه کاهش هزینه های خانه است. بسته به منطقه ی زندگی و آب و هوا، مبلغ قبض برق می تواند متفاوت باشد. شاید شما از آن دسته افراد باشید که برای کاهش مصرف انرژی، لامپ ها را خاموش می کنید، دوش های کوتاه مدت می گیرید و شام را دیرتر می پزید تا خانه در طول روز گرم نشود. به جای این کارها، هزینه ها را از طریق نظارت خودکار بر سیستم سرمایشی و گرمایشی، استفاده از سنسورها برای خاموش/روشن شدن خودکار لامپ ها و تشخیص نشتی آب و گاز قبل از ترکیدن لوله ها و انفجار یا گاز گرفتی کاهش دهید.


2.    امنیت بالا


احساس امنیت در خانه مهم ترین مسئله است. تجهیزات هوشمند سازی ساختمان بی آنکه بدانید، هر شب آرامش خاطر را قبل از سر گذاشتن بر روی بالش برایتان فراهم می کنند. قفل هوشمند تنها با اثر انگشت کسانی باز می شود که شما آن را در قفل ثبت کرده اید. به علاوه، می توانید به این قفل رمز بدهید تا راه ورود برای غریبه ها کاملا مسدود شود. دوربین امنیتی بی سیم با قابلیت اتصال به اینترنت، اجازه نظارت آنلاین بر خانه را فراهم می کند. نصب این دوربین ها بسیار آسان است و نیازی به سیم کشی ندارد. برای مراقبت از امنیت فضای باز خانه، سنسور حرکتی بهترین گزینه است. این سنسور آرام ترین حرکت ها را تشخیص داده و در صورت بروز خطر، با پخش زنگ هشدار و ارسال پیام به گوشی، ساکنین را از خطر آگاه می کند. سنسور درب و پنجره از دو قطعه تشکیل شده که بر روی چارچوب درب یا پنجره نصب می شوند و اگر در ساعات و روزهای پرخطر (که شما آن ها را تعیین می کنید) درب یا پنجره باز شود، زنگ خطر را فعال و به گوشی شما پیام هشدار را می فرستد.برای هوشمند سازی ساختمان خود می توانید از طریق وب سایت نیازیتو انواع سیستم های هوشمند ساختمان را مشاهده کنید و از هزینه هوشمند سازی ساختمان با خبر شوید.

هوشمند سازی ساختمان


3.    برنامه ریزی و زمان بندی برای سیستم روشنایی خانه


مطمئنا خاموش کردن لامپ اتاق ها برایتان اتفاق افتاده. با هوشمند سازی سیستم روشنایی خانه دیگر مهم نیست فراموش کنید یا خیر. سیستم روشنایی هوشمند با سنسورهایی که دارد لامپ ها را پس از خروج شما از محل به طور خودکار خاموش می کند و حتی می توانید زمان ورود و خروج یا خواب/بیدار شدن خود را به آن بدهید تا در زمان دلخواه شما چراغ ها را خاموش/روشن کند.برای اطلاع از انواع روش هوشمند سازی ساختمان  و ساخت خانه هوشمند میتوانید از طریق وب سایت نیازیتو از هزینه هوشمند سازی خانه با خبر شوید و  با جدیدترین تجهیزات هوشمند سازی ساختمان آشنا شوید.


4.    کنترل سیستم سرمایشی و گرمایشی


تقریبا نصف مبلغ قبض برق شما مربوط به سیستم سرمایشی و گرمایشی است. با تعبیه ی یک ترموستات هوشمند در سیستم ها به کنترل از راه دور دست پیدا کرده و بهره وری انرژی در خانه را بالا ببرید. ترموستات های هوشمند می توانند عادت های شما مثل سرمایی یا گرمایی بودن را یاد بگیرند و دمای محیط را به میزان دلخواه شما برسانند. زمانی هم که در خانه نباشید، ترموستات به طور خودکار کولر یا هیتر را خاموش می کند. وقتی هم که به فاصله مشخصی از خانه برسید، ترموستات دوباره سیستم را روشن می کند تا به محض ورود به خانه دمای مطبوع، شما را دربر بگیرد.


5.    جلوگیری از نشتی آب و گاز


سنسور نشت گاز و آب به محض نشتی شما را از آن آگاه می کند و حتی اهرم شیر گاز و آب می تواند در صورت نشتی شیر را به صورت خودکار ببندد. دیتکتور نشت گاز در زمان خطر یک پیام به گوشی هوشمند شما فرستاده و وضعیت قرمز را اعلام می کند.
 

مطالب کاربردی دکتر BMS

نرم افزار (اپلیکیشن) خانه هوشمند

سیستم (کنترل) هوشمند چیست و چه کاربردی‌هایی دارد؟

انواع روش‌های هوشمندسازی ساختمان

تجهیزات هوشمندسازی (ساختمان)

پکیج هوشمندسازی ساختمان

هوشمندسازی بی سیم و تفاوت آن با هوشمندسازی سیمی

هوشمندسازی استخر

سنسور حرکتی کوچک

امکانات  و ویژگی های خانه هوشمند

پروتکل های خانه هوشمند

هوشمندسازی ساختمان

انواع تجهیزات هوشمند

قیمت هوشمندسازی خانه

خانه هوشمند چیست